Sanjska poroka je pred vrati!

1326

5. Sanjska ona-on poroka: Urša in Sandi bosta rekla DA!

Bodoča mladoporočenca sta tik pred Sanjsko poroko pri kateri bosta prihranila kar 80 odstotkov.

Zneski porok so lahko vse od zmernih do vrtoglavih. Predvsem je to odvisno od želja mladoporočencev in od števila povabljencev. Ocenjujemo, da se povprečje giblje okoli dobrih 10.000€. Vendar ne za Uršo in Sandija, za katera bo leto 2019 ostalo v večnem spominu.

Zgodba Urše in Sandija

Urša in Sandi sta skupaj vse od leta 2013. Spoznala sta se na spletnem portalu ona-on.com, kar se je kasneje izkazalo za več kot srečno naključje.

Njuna ljubezen se je skozi leta poglabljala, vmes sta postala starša. Večkrat pa sta tiho razmišljala tudi o poroki. Kmalu se jima bo izpolnila želja. Konec junija bosta rekla ‘DA’.

Natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on jima je prinesel srečo. Oddala sta svojo zgodbo, kako se je vse skupaj začelo in bila izbrana kot zmagovalca. Za nagrado sta prejela Sanjsko poroko 2019.

O natečaju Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on

Sodelujejo lahko vsi pari, ki so svojo ljubezen našli na največjem spletnem, spoznavnem portalu ona-on.com. Potrebno je napisati kratko zgodbo o tem, kako je spoznavanje potekalo, jo oddati preko spletnega obrazca in dodati eno fotografijo. Med vsemi prispelimi zgodbami vsako leto en zmagovalec prejme Sanjsko poroko. Res je, tako enostavno je!

Kako je potekalo leto priprav na Sanjsko poroko?

Bodoča mladoporočenca smo najprej spoznali s poročno organizatorico Tatjano Ovsenek, Chic Weddings. Tatjana jima je na poti načrtovanja ves čas stala ob strani, jima svetovala in predlagala rešitve za prav vse dileme, ki so se pojavile.

Zadnji meseci pred poroko so bili še posebej delovni in pestri. Mladoporočenca sta obiskala mnoge ponudnike in med njimi izbrala najboljše. Izbrala sta unikatne prstane v Zlatarnici, ter ženinovo in nevestino obleko v Poročnem ateljeju Karizma. Za nevestin videz bosta poskrbeli vizažistka Dragana Gajič in frizerski salon Pr’Barby. Za cvetje bo poskrbela Urška Prah iz cvetličarne Vrtnica. Za pikico na i pa bosta z detajli poskrbeli z dekoracijo AJdecor in Lasersko graviranje, Mib metal.

Vsako poroko spremlja tudi glasba, dober žur in seveda slastna torta. Tudi tokrat ne bo prav nič drugače. V gostišču Repnik, kjer bodo svatje potočili kakšno solzico ob civilnem delu poroke, ki ga bosta spremljali pevsko nadarjeni Ines in Urška, se bo žur nadaljeval vse do jutra. Za polno plesišče bo skrbel band Galop. Posebno slasten je bil obisk slaščičarke Tamare iz Yammy Tammy – po okušanju mnogih tortic sta se bodoča mladoporočenca odločila za njun okus in prav posebno, unikatno dekoracijo.

Pred kratkim sta se bodoča nevesta in ženin preizkusila kot fotomodela. S fotografoma Tanjo in Janijem so opravili predporočno fotografiranje in nastale so čudovite fotografije zaljubljenega para. Seveda poročnega dne nikoli ne pozabiš, pa vendar bodo za vse spomine poskrbeli fotografa Tanjani in snemalec Jaka Sajovic. S skupnimi močmi bodo ovekovečili poročno pravljico Urše in Sandija.

Kje sta se spoznala vidva?

Sta se na ona-on spoznala tudi vidva? Želita, da naslednjo poroko načrtujemo z vama? Prijavita se v natečaj Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on in prejmita Sanjsko poroko.

Predstavljamo ti poročne ponudnike, ki sta jih izbrala naša bodoča mladoporočenca Urša in Sandi. Vsem je skupno, da za svojo dostopno ceno ponujajo kvaliteten izdelek ali storitev: