Izpoved Ljubljančanke: Seks, droge, prevare, spletke …

3380

Dobro desetletje je nastajala knjiga, ki vas bo na nekaterih točkah zagotovo pretresla. Katarina Benček, slovenska manekenka, voditeljica in influencerka se je namreč odločila, da nam razkrije vpogled v nočno življenje ljubljanske elite. Knjiga, v kateri boste skoraj zagotovo iskali povezave z ljudmi, o katerih običajno berete ali ste brali v rumenih medijih, morda boste iskali podobnosti tudi sami s seboj …

Ampak brez skrbi, kot pravi avtorica knjige, Katarina Benček, gre za domišljijsko izpoved, ki jo pripoveduje skozi življenje Ljubljančanke Ule. V knjigi vas bo popeljala v svet ljubljanskega nočnega življenja, droge, seksa, prevar in ljubezenskih spletk, celo kriminala, skratka dogodkov, ki si jih običajni ljudje težko zamislijo.

Glede na to, da se je Katarina Benček več kot desetletje gibala v krogih slovenske estrade, se bo marsikdo, ki bo prebral knjigo lahko legitimno vprašal: Kaj pa, če je vse res?

Avtorica pravi, da ni, a bralec ima pravico do tega, da se sam odloči, ali so se neke noči pred leti res streljali sredi Ljubljane, pa za to ni nihče izvedel, ker je nekdo dobro plačal? Ali je seks res nekaj, kar se v ljubljanskih nočnih klubih ponuja na pladnju, kjer alkohol ne teče v grla iz kozarcev, ampak steklenic? Kaj imajo skupnega športniki, podjetniki, estradniki in »kriminalci«?

O vsem tem namreč v knjigi odkrito spregovori glavna junakinja Ula Kovacs, kateri je Katarina Benček vdihnila precejšnjo svobodo, predvsem pa jo postavila v okolje, ki si ga bo marsikdo želel osebno doživeti. 

Kot pravi urednica knjige Lublanska izpoved Mateja A. Kegel, gre za knjigi sodobnega sloga, ki s svojo iskrenostjo in neposrednostjo bralca ne razočara. Obratno – bralca drži v napetosti in pričakovanju ter preseneča na vsakem koraku.

Več o avtorici in knjigi si lahko preberete na www.katarinabencek.si, kjer si lahko zagotovite tudi svoj izvod knjige.