Kako doseči, da se bo počutil kot najboljši ljubimec na svetu?

3744

Vsaka ima rada ob sebi zadovoljnega moškega, ki se potrudi, je pozoren, nežen, ko je treba in grob, ko si to zaželi ona. Če je moški samozavesten in pravo mero samozavesti daje tudi njej, še toliko bolje. Ampak ta samozavest pri nikomur ni samoumevna, niti pri moškemu, ki navzven lahko poka od samozavedanja.

Seks je pomemben dejavnik za zdrav odnos, če si to priznate ali ne, zato tokrat nekaj nasvetov, kako poskrbeti, da se bo vaš dragi počutil kot najboljši ljubimec.

  1. Med seksom poskrbite, da ga boste gledale z iskricami v očeh. Ne umikajte pogleda, glejte ga naravnost v oči, zapeljivo, z nasmeškom.
  2. Ne pozabite na vzdihljaje. Ne vem zakaj, ampak nekateri moški (po njihovih besedah!) merijo svojo učinkovitost po tem, kako glasna je njihova dama v postelji.
  3. Po seksu (če sta par ali pa če sta le ljubimca) mu ne pozabite povedati, da je bilo fenomenalno, da je bilo nepozabno, da tako dobro že dolgo niste seksale. Saj ni važno, če je temu res tako. On se bo prihodnjič še malo bolj potrudil, ker bo hotel biti še boljši od zadnje situacije.
  4. Poskrbite, da boste kdaj izrekle tudi: Noro, še z nikomer nisem seksala v tem položaju ali na tej poziciji, lokaciji. Seveda bo tisti trenutek pomislil, da ste imela pred njim pa res same dolgočasneže v »misijonarskem« položaju. Ne ukradite mu te čudovite misli, čeprav veste, da ste v preteklosti že imela bolj nore izkušnje in ljubimce, ki so delali čudeže.
  5. Ne pozabite nase. Bodite sebične. Vsega tega ne boste mogle govoriti, če ne boste v resnici bile zadovoljene – usmerite ga in povejte kaj vam najbolj ustreza. Kateri položaj je vaš najljubši! Saj ga imate, kajne? 🙂
  6. Tudi ko nista skupaj mu povejte, da si ga želite, da komaj čakate, da ponovita akcijo, da se boste zabavale z njim. Povejte mu o čem razmišljate, kaj bi počele z njim. Bodite drzne. Bodite predrzne. Vzemite mu sapo, ko bo najmanj pričakoval. In si vas še bolj želel. To mora tudi povedati!
  7. Še ena pomembna lekcija, če moški noče, da ga pričakate gole, to ne pomeni, da mu niste všeč. To samo pomeni, da bi svoje »darilo« rad sam odvil, počasi, včasih tudi divje, a vsekakor ima tudi on rad predigro. Ne vzemite mu je!
  8. Bodite všeč same sebi! Ko vas pohvali ne začnite jamrati kakšne so vaše težave, ampak sprejmite pohvalo z odobravanjem in mu le-to tudi vrnite. Ni treba takoj, ampak ob priliki. Saj veste, običajno delamo tisto, kar želimo, da bi delali nam, kajne?
  9. Če ostanemo pri tistem, kar bi radi, da delajo nam – povejte mu! Če ne ve, tega ne more narediti. Ampak naj bo ustrezen način, pohvalite nekaj, kar že počne/je naredil in nato dodajte še nekaj začimbic v svojo smer.

Zadovoljen mož, partner? Zadovoljen ljubimec? Mogoče celo oba? Zadovoljne in zadovoljene boste po tem tudi ve. 🙂

Seveda pa je pri vsem tem pomembno še nekaj – da izberete pravo lokacijo, kjer boste vse te nove trike lahko preizkusite. Povabite ga nekam, kjer ne bo motilcev in kjer bosta lahko uživala in se razvajala v intimnem vzdušju le za vaju dva … Kje je to, preverite TUKAJ.