Kaj bomo brali to poletje? Ideje za plažno branje!

3030

Že veste katere knjige boste vzeli s seboj na dopust? Mi imamo kar nekaj idej za vas! Prijetno, zanimivo in lahkotno plažno branje boste našli v naši mali knjigarni. Po akcijskih cenah so vam na voljo naše knjige v tiskani verziji ali pa kot e-knjige, ki jih lahko prebirate na računalniku, bralniku, tablici ali pa kar na mobilnem telefonu. Knjige si lahko naročite takoj, z izpolnitvijo spodnjega obrazca, dobite predračun in ko ga plačate jih prejmete po klasični pošti (tiskane) ali po emailu (e-knjige). Enostavno! 🙂

Naj vam predstavimo nekaj naših “vročih” knjižnih uspešnic za poletne dni.

Divja Klara

Knjiga Divja Klara pooseblja sodobne Slovenke, ki presegajo tabuje nekdanjega časa, ki jim podiranje tabujev predstavlja svojevrsten izziv, ki se ga v svoji biti niti ne zavedajo. V knjigi je večina opisanih zgodb iz resničnega življenja mladih deklet v starosti od 18 do 30 let.

Iz vsebine: Stegnila je dlan in v rokah začutila nekaj hladnega. Njen novi znanec ji je, ko je ugotovil, da ji je zelo vroče, prinesel kocko ledu! Eno je obdržal v svoji roki in ji šel skozi zapestje po notranji strani roke proti komolcu, da jo je oblivala kurja polt.
»Kako prijetno!« mu je še odvrnila, on pa jo je počasi potegnil k sebi. Čisto nežno jo je poljubil, Klara pa se je v trenutku tesneje privila k njemu. Njuni poljubi so bili vse bolj strastni. Mike, kot je Klara kasneje ugotovila, da je njenemu novemu prijatelju ime, jo je v trenutku ognjenosti spustil iz objema, prijel za roko in jo odpeljal v bližnji kotiček, kjer sta nadaljevala s poljubi. 

Je sprejemljivo, da ima ženska v svojem življenju več moških? Kako današnja družba gleda na to? Kaj pa moški in več žensk, je to manjši greh kot, če je zgodba obratna? Kako se počuti moški, ko ga ženska “zavrže” kot le eno od avantur in kako je videti, ko si ženska privoščiti biti “avanturistka” in menjava partnerje? Tovrstne tabuje mlade Slovenke danes sprejemajo precej drugače kot so jih nekoč. In te mlade Slovenke pooseblja Klara, glavni lik te knjige.

Knjiga Divja Klara je v tiskarni verziji že razprodana, lahko pa jo dobite kot e-knjigo. Obrazec za naročilo se nahaja spodaj.

Hana

Knjiga z naslovom Hana predstavlja zgodbo treh deklet, Klare, Zale in Hane. Slednja je tista katera zgodba najbolj izstopa, saj ruši še en tabu današnjega časa. Razmerje mlade ženske s precej starejšim moškim. Je takšna zveza sploh lahko resna? Koliko časa jima damo na voljo? Bo Štef res pustil ženo zaradi mlajše ljubice? Kaj sploh je ljubezen v primerjavi z večnostjo? Katera od deklet se bo poročila, katera se bo zresnila in katera bo izživela svojo mladost tudi v nadaljevanju?

Iz vsebine: “27-letna Klara ima v življenju vse kar potrebuje. Vsak večer družbo. A to ne pomeni le obkroženosti s prijatelji in znanci. To pomeni predvsem veliko seksa. Najverjetneje ne z istim moškim. Seks je pač šport, ki ga je izbrala, kot si druga dekleta izberejo pilates ali jogo. Leto dni mlajša Hana predstavlja njeno skoraj nasprotje. Dekle, ki ima resnega fanta in želi ustaljeno družinsko življenje. Zala pa je povratnica. 25-letnica, ki je po letu dni zveze skočila v avanturo. Se bo obdržala v sedlu ali šla po Klarinih stopinjah?

“Čisto se mi je odpeljalo in še dobro, da sva bila v gozdu, da sem lahko glasno zakričala. Mogoče sem ob tem preplašila kakšno divjad, a kot je kasneje, ko sem mu to omenila, rekel Uroš, sem bila najbolj divja tisti trenutek prav jaz. Veš, čeprav sva po prvem zaključku obležala, on seveda na meni, pa to še ni bilo vse. Počasi sva se oblekla, pobrala svoje stvari, ležale so povsod okrog in se odpravila proti avtu. A še preden sva prišla do vozila, me je spet zagrabil v objem in strasten poljub. Povem ti, da niti 30 metrov nisva prehodila! In ponovila sva vse skupaj še enkrat s to razliko, da sva bila v druge bolj počasna, bolj, kako naj povem … sladka.”

Knjiga je na voljo v tiskani in elektronski verziji. Obrazec za naročilo se nahaja spodaj.

Zapeljana Zala 

Zapeljana Zala predstavlja zgodbe treh deklet, Zale,ključnega lika v knjigi, Hane in Klare, ki vsaka zase in skupaj sprejemajo odnose in moške, ki vstopajo v njihova življenja. Zali pot nepričakovano prekriža Andraž, moški, ki zna z besedami, predvsem pa pove tisto, kar si ženska pri skoraj 30-ih, v dolgoletni zvezi, želi slišati. Kako daleč ga bo pripeljalo njegovo laskanje? Ali je njena zveza z zaročencem Aljošem res tako trdna kot je mislila in ne bo podlegla lepim besedam in čarom neznanca? Pa je ta neznanec res le tako zelo navdušen nad njo ali ima njegovo neposredno osvajanje drugačne namene?

Iz vsebine: “Pa misliš, da si je dobro zapletati življenje, ko imamo nekateri že zapleteno? je odpisala Andražu. “No, jaz bi ti ga potem še bolj!” jo je Andraž spet spravil v smeh. Še nekaj časa sta “zapletala” življenje, ko je Andraž spremenil temo. “A veš, da sem na dogodku razmišljal, da bi ti dal lupčka na vrat?!” jo je šokiral z izjavo. “Ti pa me znaš spraviti v smeh in ob sapo hkrati. Samo zdaj moram pa res spat. Se tipkamo … lahko noč,” je Zala hitro zaključila pogovor. “Komaj čakam, da si tipkava! Lepo spi lepotica!” to nič Zala ni hitro zaspala. Bila je precej zmedena, malce jo je bilo tudi strah, saj si v danem trenutku resnično ni želela zapletati življenja. Ne glede na vse, je bil Aljoša še vedno njen zaročenec. Načrtovala sta poroko, živela sta skupaj …

Knjiga razkriva razmišljanja in vpogled v čustva žensk, zgodbe pa predstavljajo tako življenjske situacije, da se v njih lahko najde marsikdo. Knjiga, ki jo bodo z veseljem prebrali tudi moški, čeprav tega ne bodo priznali!

Knjiga je na voljo v tiskani in elektronski verziji. Obrazec za naročilo se nahaja spodaj.

Smo boljši sami ali v dvoje?

V knjigi Smo boljši sami ali v dvoje so zbrani zanimivi, tudi zabavni zapisi o odnosih s partnerjem ali pa odnosom do nas samih. Kot pravi avtorica Mateja A. Kegel, v knjigi lahko preberete marsikatero zanimivost o varanju, ljubimcih, partnerstvih, pa zaupanju, strasti in privlačnosti.
Uvodnik avtorice o tem, zakaj je knjiga nastala, si lahko preberete TUKAJ.
Zapisane zgodbe izhajajo iz resničnih situacij, ki jih ljudje doživljamo vsak dan. A nanje se vsak drugače odziva. Kakšen pa je vaše odziv na vse to?

Knjiga je na voljo samo v spletni verziji. Obrazec za naročilo se nahaja spodaj.

Recept za popoln umor 

Na videz popolno življenje bogatih plemičev sodobnega časa, ki jih poleg denarja, družijo aktivnosti v podeželskem klubu, je vse prej kot to. Njihove žene so si neizmerno podobne v treh detajlih: so lepe, mlade in ljubijo denar. Bolj kot vse drugo na svetu.

V knjigi se prepleta zanimivo družbeno življenje. Sodobni bogati lordi, ki so si premoženje ustvarili s podjetnimi idejami ali uspešnim dedovanjem, se težko ubranijo čarov mladih, dobrih 20 let starih lepih žensk za katere so prepričani, da so ljubezni njihovega življenja. V resnici pa je ljubezen življenja teh deklet denar, ki ga s pomočjo svojih plemičev tudi osvojijo. Če je bil to do poroke njihov življenjski cilj, pa je po poroki čas, da si zastavijo nove. In te sodobne mlade bogatašinje želijo postati – vdove. S tem bodo pridobile celotno bogastvo in odprle svojo pot v rajsko življenje, so prepričane. Vendar kako storiti popoln umor brez suma, da so vpletene vanj? Kdo ima v resnici recept za to in kako se do njega dokopati? Bo uspelo vsem bogataškim ženam, članicam elitnega tajnega kluba?

Knjiga je na voljo v tiskani in spletni verziji. Obrazec za naročilo se nahaja spodaj.

NAROČILO

V kolikor bi želeli naročiti več knjig, vam ni potrebno za vsako posebej izpolnjevati obrazca. Dovolj je, da v opombe napišete naslove ostalih (dopišite še ali želite tiskano ali spletno verzijo).

OBRAZEC