Samske vs. poročene ženske: 5 trikov, kako nas zapeljati

2964

Biti danes samska ženska je … kar užitek, sploh, če je ženska ljubiteljica ONS (one night stand – seksa za eno noč). A biti danes poročena ženska … uf, še večji užitek, tako zanjo kot za tistega moškega, ki jo uspe zapeljati – mimo domače postelje. Številni moški pravijo, da je veliko lažje zapeljati poročeno žensko, kot samsko. Ko smo s prijateljicami enkrat sprožile to debato … hm, si nismo bile enotne. Dejstvo pa je, da imamo samske in poročene kar nekaj skupnih točk in te vam razkrivam v nadaljevanju.

Verjamem, da veste, da ženske danes nismo več tako sramežljive, kot smo bile nekoč. Smo veliko bolj neposredne in veliko bolj si želimo seksa za eno noč, po možnosti z neznancem, ki bo uresničil vse naše fantazije.

In kakšne so te fantazije? Nič posebnega, v resnici, vse tisto, kar še nismo preizkusile, pa vemo, da se dogaja drugim (ali vsaj govorijo tako). Le predstaviti nam morate zgodbo na način, da bomo komaj čakale, da … se nam zgodi. Z vami.

Največji izziv – kako nas »osamiti«

Običajno pa je največji izziv, kako nas ženske sploh pripeljati do tega, da se bomo sprostile in bo vaše zapeljevanje dobilo smisel in nas pripeljalo tja, kamor, bodimo iskreni, si nas želite spraviti – v posteljo (avto, savno, gozd …). Torej, kako nas dobiti na samo, da nam boste vse te svoje vrline in jezikovne spretnosti sploh lahko pokazali.

  1. Vsaka ženska se hitro sprosti, ko jo moški zna nasmejati. Četudi iščemo samo seks za eno noč, bo ta vsekakor bolj zanimiv in zabaven, če bo moški na drugi strani znal biti spreten z jezikom tudi v času, ko se z njim ne bo sprehajal po našem telesu, ampak ga bo uporabljal za govorjenje.
  2. Vprašajte nas direktno, kaj si želimo. Ne iskati svoje načine in domnevati, da nam je všeč tisto, kar je rekla večina žensk doslej (ali pa ste prebrali v moških revijah). Vprašajte nas in če ne znamo (bolje iskreno – nočemo, ker nam je morda pa še malce narodno) odgovoriti, to ne pomeni, da odnehate. Nadaljujte in nam dopovejte, da vas to zanima zato, ker ste si zadali cilj, da boste uresničili naše seksi fantazije. Predlagajte nam kakšno ali nam zaupajte svojo, da se bomo lažje odprle. Takrat pa … se lahko zgodi, da boste v družbo morali povabiti še enega … prijatelja. Ali prijateljico. Ne boste verjeli, a veliko več žensk sanjari o obeh opcijah, kot jih je pripravljenih priznati. Le ustrezno nas zmotivirajte.

  3. Bodite direktni, a ne preveč. Ja, ja, vem, ženske v resnici ne vemo, kaj bi rade. Vsaj tako si mislijo številni moški. V resnici pa točno vemo, kaj bi rade, ampak včasih moramo pač igrati vlogo nedostopne dame, čeprav komaj čakamo, da … se sprostimo. 😊 Včasih nas kakšen moški preseneti (recimo na kakšni zmenkastični aplikaciji), ko nas direktno povabi na kaj več kot samo druženje. Iskreno, pogovora z njim niti ne začnemo samo v primeru, da nam je totalno antipatičen. Če nam je simpatičen, pa bomo hitro »damsko ustavile konje«, seveda z nadaljevanjem pogovora. Ampak POZOR, to ne pomeni, da morate spremeniti način komunikacije z nami. Če smo se odzvale, to pomeni, da ste nekaj naredili prav in ne zdaj postati »drug človek« in kar naenkrat uporabljati prijazno besedišče in ustvarjati prostor za romantičen zmenek. Tega ste že »zamudili«. Nadaljujte s seksi zgodbo in vodite to igro še naprej. Mi pač moramo igrati dame … dokler ne pride trenutek, ko (si) priznamo, da to pač nismo več.
  4. Ne hodite po svetu sami. Če nas boste zapeljevali na prvo žogo v živo (in ne preko kakšne od spletnih zmenkastičnih aplikacij), boste imeli veliko več možnosti, da nas zapeljete, če zunaj ne boste sami, ampak v družbi prijateljev. Ženske si namreč želimo moškega, ki je zaželen v družbi, kar pomeni, da zna osvojiti srce tako žensk, kot moških prijateljev. To nam daje občutek, da smo izbranke, ker se za nas zanima moški, ki je obkrožen z mnogimi ljudmi, med katerimi je opazil prav nas. Podrobnosti nas ne zanimajo, če se boste v nadaljevanju odrezali tako, kot je treba …
  5. In ja, peta točka, ki je pomembna, v kolikor želite, da bi se še kdaj z vami spustile v kakšno avanturo – izpolnite svoje obljube! Zadovoljite nas na način, da si bomo želele še in to z vami. Zato se res potrudite pri drugi točki (vprašajte nas, kaj nam je všeč!) in si to tudi zapomnite, saj si mi zagotovo bomo zapomnile, kaj smo vam zaupale, da so naše (skrite) želje. Ko vam jih enkrat razkrijemo, upravičeno pričakujemo, da nam jih boste izpolnili, saj je v naši glavi to edino razlog, da ste nas po njih vprašali.

Bonus trik!

In še ena stvar, ki vedno znova prepriča. Nikoli ne bom pozabila moškega, ki se je kar nekaj tednov vztrajno trudil okoli mene, preden sem pristala na to, da se srečava v živo. Na prvi pogled me ni toliko pritegnil, me je pa njegova samozavest nadvse, hm, očarala, čeprav se tega niti nisem zavedala. Sprva mi je šel na živce s svojo pretirano samozavestjo, mogoče na trenutke pretiranimi komplimenti. A sem se mu ves čas odzivala. In on je vztrajal. In zmagal. No, priznam, oba sva zmagala. 😊

Dejstvo je, da je pravilno dojel, da to, da se odzivam na njegova številna sporočila, četudi sem govorila da ne smem, vsem možnim ponudbam, ki mi jih je dajal, ne pomeni, da nočem. Pomenilo je le, da me mika, le poguma še nisem imela … zato je moral najprej poskrbeti za moj pogum, pravo okolje in izziv, ki se mu nisem mogla upreti.

Ok, zdaj veste kako nas zapeljati. A potrebujete še piko na i, da bomo vedele, da ste se za nas prvič res potrudili in vam bomo dale še drugo, tretjo … in še katero seksi možnost.

Vse te nove trike lahko preizkusite na najboljši lokaciji za vajin užitek, ki jo razkrivam TUKAJ.