Lovec v savni

3201

Sediš v savni, v katero si prišla s svojim dragim. Tvoj dragi je še notri v »cvrtniku«, ti si imela dovolj in se ohlajaš v predprostoru. Kar naenkrat opaziš, da gre mimo ON in te gleda. Če bi bila nesramna, bi pomislila, da bulji. Ignoriraš ga. Greš ponovno v savno k svojemu dragemu in po 15 minutah po tuš. Ko se tuširaš na sebi začutiš pogled. Spet ON. Temnolas, dobre postave, mogoče celo simpatičen. Nisi prepričana. A ti ga še naprej očitno ignoriraš.

Nato sedeš na kamnito klop na drugi strani savne. Zamižiš. Čez čas odpreš oči in ON sedi nasproti tebe, manj kot en meter stran in te gleda. Poskusiš se mu ne nasmehniti, da ne daš lažnega upanja. Sedi nasproti tebe dobrih pet minut. Nasmehne se ti, že odpre usta, da ti nekaj reče, ko pride iz savne tvoj dragi. Sede k tebi, NJEGOVE besede zadušijo hitro zaprta usta. Nasmiha se ti z očmi. Tvoj dragi nič ne opazi. Dragi se presede na drugo stran, kjer ni prepiha. ON še kar sedi in gleda vate, ne glede na vse. Dragi končno opazi situacijo, ON to ugotovi in se presede. Gleda od daleč. ON tebe, dragi vaju oba.

Zadosti imaš in odideš. Po glavi pa ti rojijo njegove neizrečene besede. Le kaj bi povedal, če ne bi imel tvoj dragi tako dober timing?

Savna je prostor, kjer pogosto srečaš lovce. Tudi »srnice«, ki čakajo na »odstrel«. A zanimivo je, kako vse bolj drzni postajajo ti lovci. Včasih so bile ulov ženske, ki so prišle v savno same ali s prijateljicami. Danes o »strelu v polno« razmišljajo tudi, če prideš v savno s svojim moškim. Priznati je treba, da savna je prostor, ki prebudi čute, a vsem lovcem tudi nasvet: vaša razgreta telesa so v savni vseeno bolj občutljiva. Ne tvegajte torej udarcev »srnjakov«, ki svojih »srnic« zagotovo ne bodo prepustili uresničevanju vaše savna fantazije. Pa če so na prvi pogled njihove dame še tako voljne …

Moj nasvet? Prihodnjič se rajši s kakšno luštno »srnico« dogovorite že prej, lahko prideta tudi vsak zase, mogoče si zamislita savno kot lokacijo za zmenek na slepo, ali pa vendarle lovite le tiste za katere ste prepričani, da so prišle same.

Mateja