Zapeljevanje, varanje, igranje s čustvi …

5113

Vse opisano v naslovu boste našli v novi knjigi, ki je ta teden ugledala luč sveta v naši založbi, ki skrbi tudi za portal Priznaj.si. Zapeljana Zala, je nova – deveta – knjiga naše urednice Mateje Kegel Kozlevčar, ki ustvarja kot Mateja A. Kegel in tretja knjiga v zbirki vročih zgodb. Knjiga predstavlja zgodbe treh deklet, Zale, ključnega lika v knjigi, Hane in Klare, ki vsaka zase in skupaj sprejemajo odnose in moške, ki vstopajo v njihova življenja. Zali pot nepričakovano prekriža Andraž, moški, ki zna z besedami, predvsem pa pove tisto, kar si ženska pri skoraj 30-ih, v dolgoletni zvezi, želi slišati.

9789619372685Kako daleč ga bo pripeljalo njegovo laskanje? Ali je njena zveza z zaročencem Aljošem res tako trdna kot je mislila in ne bo podlegla lepim besedam in čarom neznanca?

Avtorica je prvo knjigo (Divja Klara) posvetila Klari, ki je prava avanturistka, njene sočne zgodbice (marsikatera med njimi je resnična, saj so pisane po resničnih pripovedih slovenskih deklet) zabavajo vse njene prijateljice. Hana, kateri je posvečena istoimenska druga knjiga, preseneti bralca z zvezo s precej starejšim moškim, tudi ta knjiga je pisana po resnični zgodbi, Zala pa v tretji, samostojni knjigi, pripoveduje zgodbo v kateri se lahko najde marsikdo. Vsaka knjiga prinaša dobršen del erotičnega naboja, kot napoveduje avtorica, pa je pri knjigi Zapeljana Zala občasno pozabila na mejo in knjigo dodobra začinila z vročimi trenutkih njenih likov.

»Knjiga razkriva razmišljanja in vpogled v čustva žensk in odzive moških, zgodbe pa predstavljajo, četudi niso resnične, tako življenjske situacije, da se v njih lahko najde marsikdo,« pravi avtorica. Knjiga bo prvič uradno predstavljena v Knjižnici Domžale v ponedeljek, 14. marca 2016, ob 19. uri, kjer bodo na predstavitvi v razpravi o odnosih poleg avtorice Mateje Kegel Kozlevčar sodelovali še novinarka Tjaša Banko, avtor knjige Ljubezen ali dandanašnja farsa Sebastjan Horvat in terapevtka partnerske in družinske terapije ŠRCD Lidija Bašič Jančar. Vabljeni torej na zanimivo debato o odnosih, čustvih in tem kje je meja, ko govorimo igranju s čustvi, varanju in zapeljevanju.

Knjigo si lahko zagotovite tudi sami, v tiskani verziji jo lahko naročite TUKAJ.
Če bi želeli e-knjigo pa jo lahko naročite TUKAJ.

Tinkara