Na pomoč! Sva predolgo skupaj? – raziskava

2031

Morda se boste to vprašali po tem, ko boste rešili ta vprašalnik … ni pa nujno.

Na področju partnerskih odnosov se trendi spreminjajo. Odnosi, kot so bili nekoč, so danes prilagojeni načinu življenja, ki ga živimo. Ker pa na svetu ni vse črno in belo, so pomembne raziskave, ki nam lahko pomagajo do izboljševanja naših medsebojnih odnosov.

Lidija Bašič Jančar, zakonska in družinska terapevtka, ki deluje v okviru Študijsko-raziskovalnega centra za družino je tudi doktorska kandidatka Univerze v Ljubljani. Njena doktorska teza se naslanja na raziskavo o vztrajanju v dolgotrajnih partnerskih odnosih.

Potrebuje veliko število parov, ki bi izpolnili vprašalnik. Da lahko raziskavo izvede, potrebuje vašo pomoč. Pogoj je, da ste v partnerskem ali zakonskem odnosu vsaj 15 let ali več ter, da vprašalnik izpolnita oba partnerja – vsak seveda zase.

Če izpolnjujete pogoje, vas prosimo za sodelovanje, če ne, lahko veliko storite, če informacijo o raziskavi delite ali prosite katerega od parov, da izpolni.

Zelo pomembno je, da anketni vprašalnik izpolnita oba partnerja – vsak zase.

Nagrada za sodelovanje

Če že nekaj časa razmišljate o vključitvi v terapijo, vam ob tej priliki nudimo prvo uro terapije brezplačno. Prijave na telefon: 041 922-130 ali po elektronski pošti na naslov: lidija.b.jancar (at) gmail.com.

Naj vam namignemo, reševanje tega vprašalnika nas res spodbudi k razmišljanju o sebi in odnosu. Vsekakor je to lahko tudi tema za pogovor s partnerjem.

Povezava na vprašalnik: https://www.zdš.si/1ka/a/1072